light

Beheer uw website eenvoudig en snel met IQ cms

Paginabeheer

IQ cms biedt u de mogelijkheid uw website eenvoudig en snel te beheren. Vanuit het paginabeheer van IQ cms kunt u de structuur van uw website inzien en naar wens pagina’s toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Daarnaast kunt u reeds bestaande pagina’s bewerken door middel van het plaatsen van koppen en alinea’s, plaatsen van rijke media en het inrichten van zijkolommen met afbeeldingen, links of call-to-action knoppen. Vanuit paginabeheer kunt u pagina’s publiceren (zichtbaar maken voor bezoekers) of depubliceren (onzichtbaar maken voor bezoekers).

Mediabeheer

In mediabeheer kunt u afbeeldingen en andere rijke media (audio, documenten en video) organiseren voor het gebruik op de website. In mediabeheer kunt u media uploaden en downloaden, instellen van focuspunten op een afbeelding, aanmaken, wijzigen en verwijderen van mappen voor media en media indelen in mappen.

Zoekmachineoptimalisatie

Met de ingebouwde zoekmachineoptimalisatie functie van IQ cms kunt u iedere pagina optimaliseren voor zoekmachines. U kunt alle pagina’s van uw website voorzien van belangrijke sleutelwoorden en een korte omschrijving.

Meer weten over websites op IQ cms? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.