light

IQ cms een multifunctioneel websitebeheersysteem

Website of webshop, simpel of complex, voor kleine of grote organisaties, met IQ cms is alles eenvoudig te beheren.

Websites

Beheer uw website, organiseer uw media en optimaliseer uw website voor zoekmachines met IQ cms. Websites moeten regelmatig worden onderhouden en voorzien van nieuwe informatie. Met een website op IQ cms heeft u controle over wanneer en hoe deze informatie op uw website wordt geplaatst. Websites op IQ cms zijn eenvoudig te beheren, zelfs zonder kennis van websites of fotoprogramma’s.
Lees meer over websites op IQ cms

Webshops

Beheer uw webshop en producten, organiseer uw media en optimaliseer uw webshop voor zoekmachines met IQ cms. Webshops opereren in een zeer veranderlijke omgeving. Het is daarom dan ook belangrijk dat uw webshop regelmatig wordt onderhouden en voorzien van nieuwe producten. Met een webshop op IQ cms heeft u controle over de producten die op uw webshop worden geplaats. Een webshop op IQ cms is eenvoudig en snel te beheren, daar is geen kennis over webshops of fotoprogramma’s voor nodig.
Lees meer over webshops op IQ cms

Webapplicaties

Beheer uw webapplicatie, organiseer uw media en koppel uw bedrijfssystemen met IQ cms. Een webapplicatie is nooit af, u zult regelmatig onderhoudt moeten plegen, afbeeldingen plaatsen of functionaliteit toevoegen. Met een webapplicatie op IQ cms heeft u de controle over het onderhoud van de webapplicatie, u bepaalt wanneer en waar iets wordt geplaatst. IQ cms maakt het beheren van een webapplicatie kinderspel, uitgebreide kennis van webapplicaties en fotoprogramma’s is dan ook niet nodig.
Lees meer over webapplicaties op IQ cms

Conversie bestaande website

Converteer uw huidige website naar IQ cms en geniet van een betrouwbaar en snel websitebeheersysteem. Is uw huidige website lastig te beheren of is er nog geen cms aan gekoppeld? Dan is IQ cms misschien wel iets voor u. Met IQ cms krijgt u niet alleen een zeer betrouwbaar beheersysteem, maar het is ook nog eens eenvoudig te beheren. IQ cms is zo ontwikkeld dat u zelfs zonder kennis van websites en fotoprogramma’s er mee aan de slag kan.
Lees meer over IQ cms voor uw huidige website