light

Beheer uw webshop eenvoudig en snel met IQ cms

Hier vindt u de zaken die belangrijk zijn voor het onderhouden van een webshop.

Paginabeheer

Met IQ cms kunt u uw webshop eenvoudig en snel beheren en up-to-date houden. Vanuit het paginabeheer in IQ cms kunt u de structuur van uw webshop inzien en naar wens aanpassen. Met IQ cms kunt u productcategorieën, producten en productomschrijvingen toevoegen, bewerken en verwijderen. Daarnaast kunt u reeds bestaand producten aanpassen door middel van het plaatsen van rijke media, aanpassen van prijzen en verplaatsen van het product in uw webshop. Vanuit paginabeheer kunt u producten publiceren (zichtbaar maken voor bezoekers) en depubliceren (onzichtbaar maken voor bezoekers) waardoor alleen de producten die u op dat moment in de verkoop heeft worden getoond. 

Mediabeheer

Mediabeheer geeft u de mogelijkheid om de producten in uw webshop te voorzien van afbeeldingen en video’s. Met mediabeheer kunt u media organiseren, uploaden en downloaden, instellen van focuspunten op een afbeelding, aanmaken, wijzigen en verwijderen van mappen voor media en media indelen in mappen. IQ cms biedt ondersteuning voor diverse afbeelding, video, document en audio bestandstypes. 

Zoekmachineoptimalisatie

Met de ingebouwde zoekmachineoptimalisatie functie van IQ cms kunt u ieder product optimaliseren voor zoekmachines. U kunt alle producten van uw webshop voorzien van belangrijke sleutelwoorden en een korte omschrijving. IQ cms verzamelt microdata zoals prijs, reviews en afbeeldingen van de producten in uw webshop, voor een optimale notering in zoekmachines. Deze microdata wordt getoond tijdens zoekopdrachten van (potentiele) klanten, waardoor u meer verkeer naar uw webshop kan trekken.

Meer weten over webshops op IQ cms? Neem dan vrijblijvend contact met ons op