light

De hoogtepunten van IQ cms

Met een website op IQ cms geniet u vele voordelen ten opzichte van andere websitebeheersystemen.

Werkt op ieder apparaat

Uw bezoeker is steeds vaker mobiel, dus uw website moet op tablets en smartphones net zo goed functioneren als op het grote scherm. Dat geldt ook voor het beheerdersgedeelte. Met IQ cms kunt u met uw tablet of smartphone ook onderweg of op de bank uw website of webshop bijwerken.

Pagina's die razendsnel laden

Is een pagina van uw website na 4 seconde nog niet geladen? Dan is de kans groot dat 25% van uw bezoekers op dat moment afhaakt. Een snelle website biedt niet alleen veel gebruikerscomfort en een professioneel imago, maar zorgt er uiteindelijk voor dat bezoekers langer blijven en vaker bestellen of contact met u opnemen.

Niet alleen slim maar ook eenvoudig te leren

Het maakt niet uit of u weinig of veel kennis van websitebeheersystemen hebt - met IQ cms kunt u altijd direct aan de slag. De ingebouwde handleiding zorgt ervoor dat u snel bekend raakt met alle functies.

Komt u er even niet uit? Ondersteuning per telefoon en e-mail is standaard inbegrepen!

Nooit meer updates installeren dankzij Cloud-technologie

Updates zijn belangrijk om uw systeem functioneel en veilig te houden, maar u wilt hier niet constant mee bezig zijn. Ook brengt updaten vaak hoge kosten met zich mee. Bij IQ cms beschikt u altijd automatisch over de nieuwste versie, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Ook zorgt het systeem iedere dag automatisch voor een backup.